Zwemvierdaagse in zwembad ‘de Terp’

advertentie

WIERINGERWERF – Zwembad ‘de Terp’ houdt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli voor de 45e keer de Zwemvierdaagse in Wieringerwerf. Eén van de deelnemers van het eerste uur is ook weer present en doet voor de 45e keer mee.

De Zwemvierdaagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Tijdens de Zwemvierdaagse zwemmen de deelnemers vier dagen een afstand van 250 of 500 meter per dag. De vijfde dag is een inhaaldag, voor wanneer men een dag verhinderd is. Als beloning voor de prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook een aantal activiteiten. Alle kandidaten krijgen woensdag 18 juli na het zwemmen van de banen een pannenkoek. Vrijdagavond 20 juli is er tijdens discozwemmen een wedstrijd spijkerbroek hangen.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij de kassa van zwembad ‘de Terp’ aan Badweg 1 in Wieringerwerf. Volwassenen kunnen maandag tot en met vrijdag zwemmen van 9.00 tot 10.00 uur en iedereen kan zwemmen van 16.00 tot 18.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 12,- per persoon. Op vertoon van de deelnemerskaart kunnen de kinderen woensdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur en vrijdagavond tijdens het discozwemmen van 19.00 tot 21.00 uur gratis zwemmen.

advertentie