Workshop “Mindful angst de baas”

advertentie

Anna Paulowna – Op zaterdag 21 januari verzorgt Karo’s Zorg onder leiding van Karin en Robert Gilhuijs in haar praktijkruimte Molenvaart 297 een workshop “Mindful angst de baas”.

Ieder mens wordt in zijn of haar leven met bepaalde angsten en onzekerheden geconfronteerd. Zodra deze angsten en onzekerheden je leven gaat beïnvloeden, is het belangrijk om vanuit eerlijk te kijken naar jezelf de angsten te gaan ombuigen.

Er zijn verschillende vormen van angst, zoals faalangst, fobieën, paniekaanvallen, dwangstoornis, verlatings- en bindingsangst en angst ten gevolge van een traumatische gebeurtenis. De thema’s die onder ander behandeld zullen worden zijn: Wat is angst, Wat doet angst met je, hoe om te gaan met angst, wordt angst de baas via de ECHT-methode, herstel van de innerlijke verbinding, meditatie oefeningen. Een workshop voor een ieder die met angst te maken heeft. De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149

advertentie