Winterfair Wieringermeer

advertentie

WIERINGERWERF – In november 2017 bestaat de stichting AED 10 jaar. In die 10 jaar heeft de stichting AED ruim 40 AED’s (met kast en verzekeringspakket) gerealiseerd.

Intussen zijn alle AED’s overgedragen aan de gemeente Hollands Kroon. Het onderhoud werd al door de gemeente geregeld. Stichting AED is zich blijven inzetten voor het hartveilig houden van de regio’s Wieringen en Wieringermeer. Voornamelijk door er voor te zorgen dat er nog meer burgerhulpverleners bij komen. De 170.000, genoemd in de media van afgelopen dagen, wonen natuurlijk niet netjes verspreid over het land. Er zijn nog genoeg “witte” vlekken.

Op allerlei manieren proberen de stichting de mensen zover te krijgen dat ze een opleiding reanimatie en AED bediening gaan volgen. Door de aanschaf van oefenmateriaal, het geven van voorlichting en het nog meer bekend maken van het belang van de 6 minuten zone.

Als onderdeel van dit alles organiseren de stichting evenementen. Zoals de inleveractie tijdens Koningsdag jongstleden en de daaropvolgende rommelmarkt 2 daagse. Het eerstvolgende evenement is de Winterfair Wieringermeer.

Voor de derde keer wordt de Zuiderzeehal te Wieringerwerf omgebouwd tot een feeëriek verlicht marktplein. Door diverse standhouders worden allerlei producten verkocht, wordt informatie voor goede doelen gegeven, is er een horecaplein en lekkere dingen voor de inwendige mens. De winterfait is op 25 november. Van 10.00 tot 16.00 zijn de deuren geopend. De toegang tot de winterfair is gratis!!! Er zijn ruime parkeermogelijkheden naast de hal.

Meer informatie over de stichting AED kunt u vinden op hun website: http://www.stichting-aed.nl/

advertentie