Wijkteam Hollands Kroon op bezoek bij Noordkop Nieuws

advertentie

Wijkteam Hollands Kroon op bezoek bij Noordkop Nieuws

HOLLANDS KROON – Aan de gastentafel, in het wekelijkse radioprogramma Noordkop Nieuws, schoven vandaag Ruud en Jacqueline van het wijkteam Hollands Kroon aan. Zij vertelden over hun werkzaamheden en de verschillende dienstverleningsvormen van het Wijkteam in onze gemeente. Het Wijkteam valt onder Incluzio, een landelijk opererende zorginstelling, en zij bieden de inwoners van Hollands Kroon ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld maatschappelijke ondersteuning (wmo) en jeugdzorg.

Er zijn vier wijkteams in Hollands Kroon, vernoemd naar de vier windstreken Noord, Oost, Zuid, West. In het interview wordt duidelijk dat de zorgverlening van het Wijkteam een enorm breed gebied bestrijkt, teveel om in 1 uitzending toe te lichten. Een keer in de 6 weken zullen daarom een tweetal medewerkers van het Wijkteam naar de studio komen met telkens een ander onderwerp. Voor zaterdag 12 december staat bijvoorbeeld het onderwerp ‘visie’ op de agenda en zullen zij daarover berichten. In totaal zal Noordkop Nieuws het Wijkteam zo’n 8 interviews afnemen in het seizoen 2018/2019.

Klik op de webpagina www.hollandskroon.nl op de tab Wijkteam om nog eens na te lezen waar zij voor staan en welke hulp/ondersteuning zij kunnen bieden. Mocht u een hulpvraag hebben, of kent u iemand die zelf de stap niet durft te zetten, neem dan contact op via de Gemeente Hollands Kroon en dien daar uw hulpaanvraag in. Op hun beurt schakelt de gemeente dan het Wijkteam in, die vervolgens contact zoekt met de persoon in kwestie.

Klik op de mediaplayer om het interview te beluisteren.

Audiofragment Wijkteam Hollands Kroon

Audiofragment Wijkteam Hollands Kroon

advertentie