Wieringerwaarder op plek 9 D66 Provinciale Staten

advertentie

Foto: denisefotografeert.nl

WIERINGERWAARD – De leden van D66 Noord-Holland hebben hun meest noordelijk wonende kandidaat, Afran Groenewoud, op plek 9 gezet voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019.

De inwoner van Wieringerwaard staat hiermee op een verkiesbare plek: op dit moment heeft D66 tien statenleden.

“Onze lijsttrekker Ilse Zaal en ikzelf zijn heel blij met dat in onze kersverse kandidatenlijst ook de Noordkop is vertegenwoordigd” laat Groenewoud weten. In Provinciale Staten hebben we het ’Noordkop geluid’ de afgelopen jaren gemist. De leden van D66 hebben nu laten zien dat ze het belangrijk vinden om een inwoner uit het noordelijkste deel van onze provincie als Statenlid het D66-geluid te laten horen.”

Afran Groenewoud werkt als zelfstandig bedrijfsadviseur, is lid van brandweerkorps Wieringerwaard en heeft politieke ervaring opgedaan als duo-raadslid in Amsterdam. Maar in vergelijking met de hoofdstad heeft het noorden van de provincie minder potentiële kiezers, zo beseft ook de nummer 9 van de D66 kandidatenlijst. “Ik hoop daarom op veel voorkeursstemmen uit niet alleen Hollands Kroon, Den Helder en van Texel, maar ook uit de regio’s Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar. Hiermee wil ik op 20 maart 2019 zekerstellen dat ik namens de inwoners van de Noordkop het geluid uit het meest noordelijke deel van onze provincie ook daadwerkelijk mag uitdragen.”

advertentie