Wie neemt de Michaëlshof over?

advertentie

VATROP – Helaas komt de Michaëlshof te koop. De reden is ziekte van de oprichter, eigenaar en belangrijkste drijfveer Michaël Schouwenaar. Samen met hem is het bestuur van de Stichting op zoek naar een groep mensen die soortgelijke idealen hebben als de Michaëlshof.

Dit bericht vernamen wij van hun website. Zij zijn op zoek naar mensen die de Michaëlshof willen kopen en het gedachtegoed ervan willen voorzetten.

De Michaëlshof staat al vanaf 1974 voor een betrokken, sociale en zorgzame samenleving. Kernbegrippen daarbij zijn: duurzaamheid, zelfvoorzienend, zelfverzorgend, collectief bezit, natuurlijk evenwicht en kringloop in bouwen, wonen en werken, in voedsel, energie, water en afval. Alles in verbondenheid en met respect voor de natuur.

Bij de verkoop krijgt een koper met een min of meer identieke ideologische grondslag de voorkeur. Dit blijft geldig tot 1 maart 2019. Daarna gaat de Michaëlshof “in de vrije verkoop”.

Voor informatie over alles wat met de verkoop te maken heeft zoals prijzen, bezichtigingen, en dergelijke, kunt u contact opnemen met: Bart Schouwenaar, een zoon van Michaël. Zijn email-adres is bart.schouwenaar@hotmail.nl. Hij verwijst u eventueel door naar het Bestuur van de Stichting.

Voor informatie over de huidige activiteiten van de Michaëlshof kunt u contact opnemen met René, telefoon 06-48338515. Het email-adres van de Stichting De Michaëlshof is michaelshof01@gmail.com.

Meer informatie op www. michaelshof.nl

Bron: Michaelshof
Foto: Google

advertentie