West-Friese humor in Wieringerwerf

advertentie

Wieringerwerf – Met het voorjaar in gedachten is het hoog tijd voor een heerlijk avondje uit waar je weer eens lekker kunt lachen. En niets brengt je dan in een beter humeur dan een flinke dosis onvervalste West- Friese humor.

Er is dan ook geweldig nieuws voor de inwoners van Wieringerwerf en omgeving. Want op vrijdag 21 april komt het humorgezelschap West- Friesland Plat naar zaal De Maaier voor een avondvullende voorstelling met Westfriese humor op z`n best.

Het publiek kan daar genieten van een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. West- Friesland heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat.

Toppers als Kees Stet, Jo de Leeuw en Cor Steur brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en schitterende avonturen. West- Friesland Plat houdt nu alweer meer dan 30 jaar lang deze prachtige Westfriese traditie in ere.

Natuurlijk brengt de groep ook dit seizoen een schitterende voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de humor van West- Friesland zo aanstekelijk maken. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en knotsgekke sketches worden aaneengeregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Maar liefst 7 man sterk staat de groep garant voor een daverende, avondvullende voorstelling met lachgarantie.

Vrijdag 21 april is het dan zo ver. Dan kan iedereen genieten van een onvervalste en unieke Westfriese avond uit. De entreekaarten voor deze heerlijke voorstelling zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan bij zaal De Maaier, Terpstraat 1, Wieringerwerf, telefoon 0227 601660.

advertentie