Weergaloos Ragazzi Quintet in de Michaëlskerk

advertentie

Ragazzi Quintet - (foto aangeleverd)

OOSTERLAND – Het fameuze strijkerscollectief Ragazzi Quintet, bekend van optredens in het Muziekgebouw aan het IJ en op tv bij de Top2000-a-go-go, komt naar de Michaëlskerk in Oosterland! Op zaterdag 13 april spelen de vijf musici om 20.15 uur hun veelomvattende repertoire.

Joshua, Noah, Reinoud, Wouter en Ischa zijn de drie cellisten en twee violisten die op het punt van doorbreken staan. Afgelopen najaar nog speelden zij op nationale televisie én waren zij te zien in het Muziekgebouw aan het IJ, waar de Cellobiënnale werd opgevoerd. Het vijftal heeft een zeer divers aanbod te bieden: hun setlist is lang en gaat van Bach tot Buena Vista SocialClub en van Piazolla tot Pharrel.

De musici ontmoetten elkaar zeven jaar geleden bij de muziekdagen in Orvelte. Sindsdien zijn zij steeds meer gaan arrangeren, componeren, repeteren, improviseren en natuurlijk optreden voor alle soorten publiek. Door hun veelzijdige programma van klezmer, jazz, pop, rock, tango, blues, minimal, bossanova en filmmuziek weten ze van elk concert een onvergetelijke ochtend, middag, avond of nacht te maken. Iets unieks waar u bij aanwezig geweest moet zijn!

Kaarten zijn in de voorverkoop tot en met uiterlijk 11 april te verkrijgen via het reserveringsformulier op www.zininoosterland.nl. U ontvangt daarna een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Deze mail is tevens uw entreebewijs. Let op: pas na betaling is uw reservering definitief. Kaarten zijn (mits nog voorradig) ook op 13 april voor aanvang van het concert aan de deur verkrijgbaar.

Entree volwassenen 12,50 p.p. / Zin in Oosterland donateurs 10,00 p.p. / Kinderen t/m 12 jr. gratis
Meer informatie en reserveren: www.zininoosterland.nl

 

 

advertentie