Weekprogramma Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Expositie. Deze maand een expositie van Meindert Nieuweboer, één van de vrijwilligers die regelmatig vroeg in de morgen het ochtendpiket verzorgt; dus kunst van eigen bodem. Meindert: “Wat is er mooier dan je kleinkinderen te schilderen. Ik heb er ook aardigheid in om bij zomerdag in de weilanden wat plaatjes van koeien te schieten. De tekening van een koe boeit me. En bloemen zijn voor mij een uitdaging om met kleuren de realiteit te benaderen”. Om kort te gaan, genieten van kleurige portretten, koeien en bloemen

Naar de film op vrijdagavond 12 januari. Dan toont het Filmhuis de prachtige musical klassieker The West Side Story. Het verhaal van de onmogelijke liefde tussen Maria en Tony, ieder van een verschillende New Yorkse staatbende. Romantiek, sociaal drama en vooral prachtige muziek. Aanvang 20.00 uur. Entree € 5.

Zaterdagavond 13 januari een feestavond van onze nieuwe huurder: The Rodeo Country Dancers. Een heerlijke avond line-dansen op en luisteren naar lekkere countrymuziek. Aanvang 20.00 uur.
Zondag 14 januari organiseert de Culturele raad een optreden van het Haytham Sofia Qu4rtet. Een prachtige combinatie van Oosterse, Afrikaanse en Westerse muziek. Een luit, percussie, een cello en een hobo vinden elkaar. Aanvang 15.00 uur. Entree € 10. Reserveren kan via info@cultureleraad-wieringermeer.nl
Zaterdag 20 januari een jeugdfilm in het filmhuis: Kubo, over een japans jongentje, die monsters en draken moet verslaan. De animatiefilm begint om 19.00 uur, kost €4 en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ook op 20 januari een winterconcert van Creona. Creona ontvangt u met gratis koffie, glüwein of chocomel en laat u genieten van een prachtig programma met tal van nieuwe en oude stukken. De aanvang is 20.00 uur en de entree bedraagt €7.

 

 

advertentie