Weekendafsluiting deel provinciale weg (N248) Schagen

advertentie

Vanwege asfalteringswerkzaamheden aan de huidige N248 en aan de nieuwe parallelweg in Schagen is een weekendafsluiting noodzakelijk. De weg tussen de Korte Ruigeweg en de kruising N245 / Sportlaan is in het weekend van vrijdag 30 september 20.00 uur tot en met maandag 3 oktober 05.00 uur afgesloten. Voor al het verkeer geldt een omleiding.

Omleidingsroutes
Autoverkeer vanuit Schagen richting Den Helder wordt geadviseerd te rijden via de N245, N504 en N9. Voor verkeer vanaf de N9 richting Schagen geldt dezelfde adviesroute in tegenovergestelde richting. (Brom)fietsers worden omgeleid via de Stolperophaalbrug en de Keinsmerweg.

Eind november klaar
De provincie Noord-Holland verbreedt de N248 vanaf de Korte Ruigeweg tot de N245/Sportlaan in Schagen en legt naast de bestaande weg een nieuwe parallelweg aan. Eind november 2016 zijn de werkzaamheden klaar. (Brom)fietsers, landbouwverkeer en bestemmingsverkeer maken dan gebruik van de nieuwe parallelweg. Het snelle doorgaande verkeer rijdt vanaf dat moment over de verbrede N248. Het scheiden van het verkeer vergroot de verkeersveiligheid en bevordert de doorstroming op de weg.

Meer informatie
Bij vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het Provinciale Servicepunt via 0800 – 0200 600 (gratis).

 

advertentie