Walking Wieringen by Night

advertentie

WIERINGEN – Nog twee en een halve week en dan wordt er weer gewandeld over het voormalige eiland Wieringen. 10 Maart dat is de datum dat het moet gebeuren en voor je weet is het zover, dat ondervindt ook de organisatie van dit wandelevenement. Er moet nog het één en ander gebeuren maar in een gesprek met Bianca Bakker-de Smit horen we dat alles onder controle is.

Ook hebben we even in het routeboekje gekeken en daar uit maken we op dat de lopers een hele mooie avond/tocht tegemoet gaan. De complete route, zo’n 18 kilometer is compleet verlicht en dat moet ook wel i.v.m. de veiligheid. 

Dit jaar is het aantal deelnemers fors toegenomen ten opzichte van 2017. Dit jaar zijn er 750 kaarten verkocht die in een tijdbestek van 5 uur weg waren. Een bizarre ervaring maar wel fantastisch, aldus de organisatie die ook dit jaar weer in handen is van Volleybal Vereniging ’t Zwin uit Den Oever. Maar ze doen het niet alleen want tal van vrijwilligers staan klaar om dit evenement tot een succes te maken. Het thema van dit jaar is ‘Disco’ en zo is ook de aankleding van de route. Op vaste plekken op de route is er vermaak voor de wandelaars die zorgen voor een totaal beleving in het donker zegt Bianca, want dit jaar hebben we ons zelf overtroffen.

Dit jaar is ook Noordkop Radio en Noordkop Nieuws aanwezig om vanaf het parcours sfeerimpressies te maken voor op de radio en de website. Gelijk vanaf de start om 19:00 uur bij het scouting gebouw in Oosterland is de radio er ‘Live’ bij en later kunt u op de website een beeldverslag zien.

Mocht je nog kaarten willen (het is wel uitverkocht) dan wijst de organisatie je door naar de facebookpagina en anders de website.

 

advertentie