VZV krijgt leges van ruim € 18.000 terug

advertentie

Foto: Aangeleverd

’T VELD – Op sportpark De Kogge heeft men een tweede sporthal weten te realiseren om de topsport in het dorp verder te professionaliseren en ook andere sporten te promoten.

Voor de benodigde omgevingsvergunning zijn door de gemeente leges in rekening gebracht van € 18.692. Het college wil deze vergoeden (teruggeven) uit de bestemmingsreserve Economische en Maatschappelijke stimulering.

In de nieuwe hal worden drie indoortennisvelden uitgelegd, een fysio praktijkruimte geïntegreerd en het geheel wordt hiermee multifunctioneel. Het huidige plan bied totaal 2280 vierkante meter sportvloer en een fysiotherapie praktijk en is men klaar voor de toekomst.

Mede door de sportieve prestaties van Dames 1 van JuRo Unirek/VZV in de eredivisie en de goede prestaties van C-, B- en A-jeugdselectieteams op landelijk niveau heeft de club een aantrekkende werking op jeugdspeelsters uit de directe omtrek.

Doordat ook de breedtesport een belangrijke functie binnen de vereniging en gemeenschap hebben werd het steeds moeilijker om iedereen de nodige trainingstijd en -ruimte te bieden.
Hal 2 wordt iets groter dan hal 1, die op zijn beurt een extra tribune en van een nieuw dak wordt voorzien.

Zie ook:
https://noordkopnieuws.nl/eerste-paal-geslagen-voor-nieuwe-sporthal
https://noordkopnieuws.nl/sporthal-t-veld-vordert-gestaag
https://noordkopnieuws.nl/afbouw-tweede-sporthal-vordert-gestaag
https://noordkopnieuws.nl/op-de-valreep-nog-supersnel-internet-op-sp-de-kogge

advertentie