VZV KNOCK OUT!!! HELPERS WEG VOLGENDE (BEKER)RONDE

advertentie

De Heren van handbalvereniging Tonegido/Kleine Sluis hebben zich via VZV verzekerd van de volgende ronde van het landelijke bekertoernooi. Het deelde een tik uit aan de mannen uit ’t Veld waartegen zij ook in de competitie uitkomen.

Vorig jaar werd voor de beker dezelfde wedstrijd gespeeld eveneens in ’t Veld. Toen was de marge maar één punt in het voordeel van Tonegido. Dinsdagavond deelde de ploeg een knock out uit door met liefst 8 punten verschil te winnen.

De grootste winst werd behaald in de tweede helft, toen het team van coach Mathieu Swikker begon te draaien zoals hij dat graag ziet. In de eerste helft werd er niet slecht gespeeld maar werden de vele kansen slecht benut.

Na 30 minuten handbal stond er een stand van 13-14 op het bord, het kon toen nog alle kanten op. Tonegido had toen al vier tijdstraffen gehad tegen nul voor VZV. Na de verplichte pauze nam Tonegido het heft in handen en liep het met verzorgd handbal uit.

Met Sietse Bakker op scherp is er weinig meer aan te houden. De jonge Wieringer wist maar liefst 15keer!!  het doel te vinden en bracht daarmee de Wierings/Polderse combinatie in veilige haven.

Vlak voor tijd moest er zelfs aan de noodrem worden getrokken tegen Bakker, het kostte  de speler van VZV een rode kaart. Door hem te noemen doe je eigenlijk de rest van de ploeg te kort want het hele team stond er dinsdagavond als collectief met maar één doel: winnen en het halen van de volgende ronde van het bekertoernooi die op 15 november gespeeld wordt.

Wie de tegenstander gaat worden is “as we speak” nog niet bekend. Als het een thuiswedstrijd word  zal de sporthal weer vollopen want het bekertoernooi heeft zeker na de vorige editie een speciale lading gekregen.  HELPERS WEG VOLGENDE RONDE!!

 

advertentie