VZV Beach Handbal Toernooi

advertentie

’t Veld – Zaterdag 13 en zondag 14 mei wordt het eerste VZV Beach Handball Toernooi georganiseerd. Het voormalig voetbalveld naast sporthal ’t Zijveld is omgetoverd tot een waar strand met maar liefst drie Beach Handbal velden.

Tijdens het toernooi zal er een echte beach sfeer worden gecreëerd met muziek, BBQ, ruime tribunes en verdere sfeervolle aankleding. Ook is er voor het jongste publiek een springkussen en er staat een tafeltennistafel. De hele dag zullen er wedstijden worden gespeeld en is er volop vermaak.

Zaterdag 13 mei komen de dames C en B jeugd in actie en op zondag 14 mei is het de beurt aan de Heren senioren, Dames senioren en Dames A jeugd. We beginnen zaterdag om10.00 uur en zondag om 9.30 uur. De finales zullen rond 16.00 uur worden gespeeld op het centre court. We hebben vele aanmeldingen uit het hele land ontvangen en het belooft een mooi toernooi te worden.

Voorafgaand aan het toernooi zullen vrijdagavond 12 mei de Oranje dames U17 naar ’t Veld komen voor een training. Dit is van 19.30 tot 21.30 uur. In dit selectie team komen VZV’ers Lisanne Bakker, Lynn Klesser, Anna Buter en Lisa Vlug uit. Ook zaterdag 20 mei komen zij van 10.00 tot 14.30 uur trainen.

Tot slot zijn onze Beach velden 20 en 21 mei het decor van een internationale trainingsstage. Deze dagen komen zowel het Noorse als Oranje dames team. In Oranje spelen VZV’ers Jane Kramer en Isa de Bruijne.

Wilt u ook gebruik maken van onze beach velden? Mail voor informatie naar Sven Klesser (sklesser@ziggo.nl). Kom gerust kijken en sfeer proeven. U bent van harte welkom!

Locatie: Sportpark VZV, Rijderstraat 112, ’t Veld

advertentie