VVD kiest Meskers als Lijsttrekker

advertentie

WINKEL – Met algemene stemmen is de heer Theo Meskers tijdens de ledenvergadering gekozen tot lijsttrekker voor de VVD Hollands Kroon voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen bedankte Theo de aanwezigen voor het vertrouwen dat zij in hem stellen.

De algemene ledenvergadering  vond plaats bij de Spaansen Groep in Winkel, waar directeur Johan Spaansen iedereen welkom heette en  door een middel van een presentatie een duidelijk beeld schetste over de opbouw van dit prachtige bedrijf door de generaties heen en de daarbij horende organisatorische en familiare uitdagingen.

Een korte film over de divisies van de Spaansen Groep, die specialist is in leveranties van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco’s voor de woningbouw en tuin- en bestrating materialen, maakte dat de leden een goed overzicht kregen over de grootte en diversiteit van het bedrijf.

Een bedrijf met een werkgelegenheid van 275 Fte’s  en vestigingen in Winkel,  Harlingen, Leeuwarden, Uitgeest en Zuidoostbeemster. Voor meer informatie zie www.spaansen.nl.

Hierna opende voorzitter Andre Lont de tweede ALV van 2017. Onderwerpen tijdens de vergadering waren het vaststellen van de kandidaten- en lijstduwerlijst, het aanwijzen van de lijsttrekker en het vaststellen van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraad in 2018.

De groslijst van kandidaten en lijstduwers is op alfabetische volgorde bekend gemaakt en aangenomen, op 11 oktober zal de kandidatenlijst definitief worden  vastgesteld. 

Als derde punt zijn de amendementen van het verkiezingsprogramma doorgesproken en zal er, na verwerking,  een definitief programma worden opgesteld.

Voorzitter André Lont eindigde met het bedanken van de bestuursleden Johan Senneker en Petra Borst-Koorn, die afscheid hebben moeten nemen van het bestuur omdat zij zich verkiesbaar hebben gesteld voor de komende raadsperiode.

De Spaansen Groep werd bedankt voor de geboden gastvrijheid met een pakket Wieringer Jodenkoeken . En na de gezellige en gastvrije nazit ontvingen de leden nog een leuke goodie-bag van de Spaansen groep.

advertentie