Vv Succes gaat met de tijd mee

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vanuit de vereniging kwam de roep om een website die beter voldoet aan de huidige tijd. Er is een project groep gevormd en de mogelijkheden zijn op een rij gezet.

Duidelijk werd dat er gezocht moest gaan worden naar een systeem dat niet alleen een website verzorgd, maar verder gaat door ook  “club tv” (informatie delen via de schermen in de Kantine en bij het wedstrijdsecretariaat) en een club app aan te bieden.

Onze projectgroep bestond uit mensen van Succes en van de kantine (Tonegido/Succes). Na een selectieprocedure en vele tests is uiteindelijk het advies aan het bestuur van Succes gedaan om voor het programma “VoetbalAssist” te gaan. Het bestuur is hierin mee gegaan.

Wat is VoetbalAssist en wat kan je ermee? Voetbalassist is een softwareprogramma voor de gehele vereniging. www.voetbalassist.nl Om het duidelijker te maken enkele voorbeelden:

Leden: kunnen informatie inwinnen zoals realtime uitslagen, standen, programma, afgelastingen, trainingstijden, team informatie en meer club informatie. Dit kan via de website maar dus ook via de club app.
Sponsoren: Kunnen adverteren op website, app en club tv.

Bestuur: Agenda voor vergaderingen, nieuwsbrief om de leden op de hoogte te houden.

De website en app worden direct gevoed vanuit “Sportlink” van de KNVB. Op deze manier is data betreffende programma, standen en afgelastingen altijd actueel!

Wij zouden iedereen die Succes een warm hart toedraagt willen aanraden om op de nieuwe site rond te neuzen www.vvsucces.com en dan merk je vanzelf wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kan je je direct inschrijven voor de digitale nieuwsbrief, zodat je periodiek volledig op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws van je club!

We denken een goede stap vooruit te hebben gezet op deze manier. Maar we staan uiteraard altijd open voor eventuele opmerkingen e/o vragen. Schroom niet en laat het ons weten via communicatie@vvsucces.com

Veel succes ermee! En meldt je aan voor de nieuwsbrief! https://vvsucces.voetbalassist.nl/456/nieuwsbrief

advertentie