Vrijdag is de laatste avond van de avondvierdaagse georganiseerd door A4D SAMEN VERDER

advertentie

’T VELD – Er wordt op vrijdag gestart vanaf het Dorpshuis in Waarland aan de Kerkstraat door deelnemers uit o.a. Waarland, ’t Veld en De Noord. Er worden verschillende afstanden gelopen, van 2,5 km, 5 km en 7,5 km, iedere afstand heeft z’n eigen route.

Deze route is voor de 5 km. en zal voor de andere routes verschillend zijn met allemaal start en finish bij het Dorpshuis. Vanaf het dorpshuis rechtsaf de Kerkstraat in, let op bij het oversteken van de Volleringweg. Dan linksaf Veluweweg en rechtsaf De Weelweg, het spoor oversteken.

Dan rechtsaf over de Oostkade en op het einde linksaf door het klaphekje over de houtenvlonder en houtenbrug. Linksaf over de grasdijk en rechtsaf over de brug, rechtsaf over de vangrail via de trap naar beneden naar de stempel post. Over de Waardijk het spoor over, en rechtsaf de Hogebrugweg, de brug over en onder aan de brug rechtsaf de Hogebrugweg volgen.

Dan rechtdoor over de Veluweweg tot aan de parkeerplaats en stempelpost van loonbedrijf Bruin.
Daar wachten op het vertreksein voor de feestelijke intocht, dan achter de fanfare aan linksaf Veluweweg en linksaf de Kerkstraat in.

De finish en de laatste stempelpost is bij het dorpshuis vanwaar er gestart werd voor deze laatste wandeletappe. Daar ontvangt iedereen zijn medaille en diploma. Na afloop is er in het Dorpshuis van Waarland een blarenbal waar alle wandelaars welkom zijn om deze geslaagde wandelvierdaagse af te sluiten.

Een bijdrage van: Theo Moras.

Mededeling:
A4D SAMEN VERDER. Avondvierdaagse 2018.
Houd de weg en berm schoon, wees sportief, dus niet hardlopen of achterop de fiets.
Loop op voet of fietspaden, als deze er niet zijn zoveel mogelijk aan de rechterkant van de weg lopen.
De uiterlijke tijd van binnenkomst is 21.00 uur.

 

advertentie