Voorleesdagen bij Plukker

advertentie

REGIO – Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen te bevorderen.

De Voorleesdagen worden dit jaar van woensdag 23 januari tot zaterdag 2 februari gehouden. In het Cultuur Café dat is omgebouwd tot VoorleesCafe organiseert Plukker een Bobbi middag op woensdag 23 januari vanaf 14.30 uur. Zaterdag 26 januari vertelt auteur Afran Groenewoud uit Wieringerwaard over zijn prentenboek “Stinkende windjes” en woensdag 30 januari wordt vanaf 14.30 uur een Dikkie Dik-party gehouden. Met een kleur prijsvraag vallen mooie boeken te winnen. Tot prentenboek van het jaar is “Huis voor Harry” gekozen.

Bij boekhandel Plukker veel aandacht voor de Nationale Voorleesdagen. In het Voorleescafé staat deze dagen alles klaar om aan je kind voor te lezen, mooie boeken, kleurplaten, ranja, iets lekkers, zitkussens. De prentenboek top 10 kan worden bekeken en natuurlijk het prentenboek van het jaar. Kinderen kunnen hun kleurplaten van Dikkie Dik inleveren bij boekhandel Plukker en Pagina Plukker t/m 2 februari. Winnaars krijgen een mooi boek. Ook schoolklassen kunnen meedoen en samen een originele Dikkie Dik maken. Zij maken kans op een boekenpakket voor hun klas.

Woensdag 23 januari 14.30 uur: Bobbi komt naar boekhandel Plukker kinderen kunnen met hem lezen en kleuren.
Zaterdag 26 januari 14.30 uur: Auteur van prentenboek “Stinkende windjes” komt voorlezen bij boekhandel Plukker en vertellen over zijn boek.
Woensdag 30 januari. : Dikkie Dik party! Voorlezen, spelletjes doen, kleuren en meer.

De klassen die de mooiste, leukste, origineelste Dikkie Dik hebben gemaakt winnen een boekenpakket. Kinderen met de mooiste Dikkie Dik kleurplaat winnen een boek. Kleurplaten kunnen bij Pagina Plukker Makadocentrum en boekhandel Plukker worden ingeleverd. Maak kans op mooie prijzen!

Meer info via www.boekhandelplukker.nl . Activiteiten gratis toegankelijk wel graag aanmelden.

advertentie