Voorjaarsconcert muziekvereniging Wieringerwaard

advertentie

WIERINGERWAARD – Vanaf 6 januari start de verkoop van kaarten voor het voorjaarsconcert “Water & Vuur” van muziekvereniging Wieringerwaard. De laatste jaren zijn de voorjaarsconcerten van muziekvereniging Wieringerwaard uitverkocht. Niet zonder reden, want de orkestleden van deze muziekvereniging zetten een professionele concertavond neer waar veel vaste en nieuwe bezoekers van heinde en ver op afkomen.

Dit jaar is de naam van het concert “Water & Vuur”.  Tegenstrijdigheden in de muziek die ook weer samenkomen. Voor het eerst sinds jaren vindt het concert plaats in de concertzaal van De Oude School, het nieuwe dorpshuis van Wieringerwaard. De locatie zal de vaste bezoekers niet helemaal vreemd zijn, het is namelijk ook de gerenoveerde De Waert, het oude clubgebouw van de vereniging.

Waar de laatste jaren de naastgelegen gymzaal werd omgebouwd tot theater is dit jaar dus gekozen voor de intieme sfeer van de kleinere concertzaal in De Oude School. Voor meer informatie over dit concert dat plaatsvindt op 23 en 24 maart 2018 kunt u terecht op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl of de facebookpagina van de vereniging. Toegangskaarten kosten € 12,50 per persoon en zijn te koop via deze site en/of bij tankstations Van Zijl aan de Molenweg in Wieringerwaard.

advertentie