Volop activiteit bij Vido

advertentie

Foto: aangeleverd

WIERINGERWERF – Bij Vido was het een dag vol activiteiten met de uitwedstrijd tegen DSO uit Alkmaar. Tegen een andere ploeg dan welke we in de zaal tegen waren gekomen mochten de E-pupillen hun kunsten vertonen.

Al snel bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren dus het zou een spannende wedstrijd worden. In het eerste kwart nam Vido de leiding door doelpunten van Julia van der Meer en Joost Gouwenberg. Voldoende kansen kwamen er maar helaas waren ze niet gelukkig in de afronding en kon DSO langs zij komen en zelfs op voorsprong. Met de rust stond het 3-2 voor DSO.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien; 2 gelijkwaardige teams waar Vido voldoende kansen bleef creëren maar echt pech had in de afronding. Het werd 4-2, 4-3, 5-3, 5-4 en 6-4. Met nog een paar minuten te spelen maakte Floor Schellevis de 6-5; een gelijkspel zat er nog zeker in. Helaas wilde de bal niet door de korf gaan en konden ze geen punt, welke zeker verdiend was, meenemen uit Alkmaar. De doelpuntenmakers waren Joost Gouwenberg (3x), Floor Schellevis en Julia van der Meer.

In de middag was de start van de Meerkamp. Vido-leden met familie kwamen op het korfbalveld in actie om diverse onderdelen te gaan doorlopen. Per familie werd er gestreden om de bokaal. Zo werd er met twee teams gestreden wie de snelste was met eierenrace, zaklopen en o.a. skilopen. Natuurlijk ontbrak het scoren op de korven niet. De verdiende punten werden per team opgeteld en de familie Gouwenberg kwam als winnaar uit de bus van deze Vido Meerkamp 2019.

Een gezellige middag welke wellicht een jaarlijks terugkerende activiteit gaat worden.

advertentie