Voetbal vrouwen veroveren harten in ’t Veld en omstreken

advertentie

’T VELD – Hoewel VZV geen bijdrage leverde aan de voetbalselectie van het succes volle Nederlands dameselftal was de belangstelling overweldigend mede door de successen bij de VZV-Handbal en Beachhandbal vrouwen.

Er hadden zich al wel een groep enthousiastelingen gemeld bij het bestuur van voetbalvereniging VZV om een dameselftal in te schrijven bij de KNVB.

Later bleek echter dat er weer een aantal potentiele leden zich afgemeld hadden bij de secretaris, of dit succes het tij nog zal keren valt echter te betwijfelen.

Buurvereniging Con Zelo uit Waarland zou nog graag wat leden kunnen gebruiken, dat zou mogelijk een voor de hand liggende optie kunnen zijn net als een fusie tussen deze beide verenigingen in de toekomst. Tussen vijf en zeven uur ‘s middags was het uitzonderlijk rustig langs de weg. Velen zaten thuis voor de buis maar in Schagen puilde het Marktplein uit bij het Schager Popweekend waar grote drommen fietsers al op tijd naar toe getrokken waren om de wedstrijd daar op drie grote beeldschermen te volgen.

Na het laatste fluitsignaal waren enkele veel zeggende ludieke posters waar te nemen over de prestatie van de Vaderlandse Leeuwinnen, een signaal naar de voetballers die het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Dick Advocaat zullen gaan vertegenwoordigen de komende tijd .

(door: Theo Moras)

advertentie