VIStival 2018 (audio)

advertentie

DEN OEVER – Het VIStival werd voor het eerst gehouden in 2010 en werd meteen al een doorslaand succes. Met Wieringer kotters als decor, viel er tijdens het 1e VIStival volop van culinaire verrassingen te genieten op de haven.

Het evenement komt voort uit een idee van het Wieringer Visbak Promotie Team (WVPT), de ZeeVerse Vismarkt en café Tante Pietje. Het WVPT promoot “onze” ZeeVerse vis door de hele kop van Noord-Holland, maar bijna niet op Wieringen zelf. Daar willen de organisatoren met dit jaarlijkse evenement verandering in brengen

De organisatie hoopt dat mensen ontdekken welke vis er te koop is en dat je er lekkere en bijzondere gerechten mee kunt maken. De 9e editie van het Wieringer VIStival staat gepland voor zaterdag 14 juli  van 10:00 tot 18:00 uur op het haventerrein van Den Oever.

Deze dag staat in het teken van een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Op deze dag staat vis centraal en dan vooral de vis die door de Wieringer vloot gevangen wordt. Naast de vis, is er een gezellige markt met een grote diversiteit aan marktkramen. Het VIStival is bekend, binnen maar ook vooral buiten de regio, als een gezellig dagje uit met een gemoedelijke sfeer!

Afgelopen zaterdag hadden we Esmerala Loos-Dekker in de Noordkop studio om uitleg te geven wat er allemaal te doen is op deze zaterdag.

Noordkop Radio - Uitzending Gemist

advertentie