Visio in het Posthuis

advertentie

Goed zien en ouder worden. Een presentatie van Koninklijke Visio bij Wonen Plus Welzijn in het Posthuis te Middenmeer.

Ouder worden hoort bij het leven. Ook onze ogen worden ouder en gaan slechter werken. De meeste mensen zijn gebaat bij een bril voor verzien of lezen. Soms is er meer aan de hand en helpt een bril niet meer om alles goed te zien.. Ook dan zijn er mogelijkheden om ondanks slechte ogen toch beter te zien. Hoe dat kan?

Tijdens de inloopochtend (tussen 10.00 en 12.00 uur) op donderdag 3 november a.s. geeft Hilde Vorderman van Koninklijke Visio in het Posthuis te Middenmeer een presentatie om u meer te  vertellen over dit onderwerp. Zo geeft zij  bijvoorbeeld  tips om uw eigen woonomgeving eens “met andere ogen”  te bekijken en te ontdekken hoe u meer ziet door kleine veranderingen  die u zelf kunt toepassen.

De wereld wordt steeds digitaler. Smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Senioren maken steeds meer gebruik van de uitgebreide mogelijkheden die dit biedt. Ook als het zicht slechter wordt kunt u volop blijven meedoen met deze digitale ontwikkelingen. 

Uiteraard komt ook het onderwerp hulpmiddelen aan bod en de mogelijkheden van Visio om ondanks het slechte zicht de eigen zelfstandigheid te behouden of te vergroten.

Bij  Visio ontdekken mensen wat nog wel kan als het zicht slecht wordt. Deze presentatie is niet alleen  bedoeld voor mensen die slechtziend zijn , maar voor alle mensen die belangstelling hebben voor dit onderwerp en meer willen weten. Aanmelden voor deze presentatie is niet nodig.

 

advertentie