Vijfde zege op rij voor Tonegido in matig duel

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – De handbalheren van Tonegido hebben hun vijfde zege op rij behaald. Hellas uit Den Haag was zondagmiddag de tegenstander. Vanaf het eerste begin namen de Wieringers de voorsprong. Snel was het gat al vier punten 5-1, daarna haperde de score aan beide kanten waardoor het bij rust slechts 13-7 stond.

Het matige spel van de mannen uit Den Haag deed de thuisploeg geen goed. Veel kansen werden onnodig verprutst en Tonegido ging mee in het slechte spel van de Hagenezen. In het begin van de tweede helft ging het al niet veel beter. Door een te laag tempo kwam Tonegido niet in zijn spel.

Hellas kwam zowaar dichterbij maar bij 19-15 werden de groenhemden wakker zo leek het. De ene na de andere mooie aanval werd tentoon gespreid en Hellas mocht blij zijn dat de storm na zeven goals op rij weer ging liggen. Met een stand van 26-15 was de wedstrijd was gelopen en de punten binnen. Hellas mocht nog twee keer wat terug doen en bepaalde zo de eindstand op 26-17.

Een matige wedstrijd gezien de voorgaande vier duels maar met vijf overwinningen op rij mag de ploeg trots zijn op zichzelf al zijn er na vandaag weer een aantal punten die beter moeten. Volgende week wacht namelijk de uitwedstrijd tegen Ha-Stu. Zondagmiddag om 12.30 klinkt in Nijmegen het beginsignaal voor de volgende wedstrijd in de 2e divisie.

advertentie