Vier doden in Obdam zijn sinds vrijdagavond vermiste Polen

advertentie

Foto's: Inter Visual Studio

OBDAM – De vier doden die aan het begin van de middag werden gevonden in een auto in het water aan de Berkmeerdijk in Obdam, zijn Polen die sinds vrijdagavond werden vermist. Dat bevestigt de politie aan onze mediapartner NH Nieuws. Het gaat om drie mannen van 20 en 21 jaar oud en een vrouw van 48 jaar oud.

Waarschijnlijk lag het voertuig waarin de lichamen zijn gevonden al sinds vrijdagavond in het water. De vier inzittenden – vermoedelijk drie mannen en een vrouw – zouden tot 23.00 uur hebben gewerkt bij een bloembollenbedrijf in Obdam en daarna met de auto richting een pension bij een camping in Zijdewind zijn gereden. Daar kwamen ze echter nooit aan.

Lees ook: Vier doden bij auto te water in Obdam

Door nog onbekende oorzaak is de auto van de slachtoffers van de weg geraakt. Vermoedelijk had het slechte weer daar mee te maken, zo vertellen omwonenden aan onze mediapartner NH Nieuws. “Er zijn nauwelijks sporen te zien”, vertelt buurvrouw Lucie Leeuw. “Het is een raar idee dat zoiets kan gebeuren, zonder dat iemand dat ziet. Het is praktisch in onze achtertuin, maar ook wij hebben niks gemerkt.”

advertentie