Vier doden bij auto te water in Obdam

advertentie

Foto: Inter Visual Studio / Theo Annes

OBDAM – Bij een ongeluk aan de Berkmeerdijk in Obdam zijn vier mensen om het leven gekomen. De auto waarin de slachtoffers zaten, is in het water beland, bevestigt de politie. Wanneer het ongeluk precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

De melding kwam zondagmiddag even na 12.00 uur. Twee duikteams van de brandweer kwamen naar de plek van het ongeluk om in het water te zoeken naar slachtoffers. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

Vermist
Meerdere bronnen laten aan onze mediapartner NH Nieuws weten ervan uit te gaan dat de dodelijke slachtoffers vier Polen zijn die sinds vrijdagavond laat worden vermist. Zij zouden tot omstreeks 23 uur hebben gewerkt bij een bedrijf in Obdam en daarna met de auto richting een pension bij een camping in Zijdewind zijn gereden.

Daar zijn ze nooit aangekomen, vertellen de bronnen. Volgens buurtbewoners zouden de vier in slecht weer van de weg zijn geraakt en in het water zijn beland.

Inter Visual Studio / Theo Annes

Identiteit niet vastgesteld
Omwonenden hebben zaterdag de politie geïnformeerd dat zij de avond ervoor niet bij het pension zijn gearriveerd. Een politiewoordvoerder bevestigt dat er sinds zaterdagmiddag vier vermisten zijn geregistreerd. Volgens omwonenden is er zaterdag ook een zoekactie met politiehelikopter geweest.

De identiteit van de vier dodelijke slachtoffers die vandaag in het water langs de Berkmeerdijk zijn gevonden, is nog niet vastgesteld. Daarom kan de politie de identeit van het omgekomen viertal (nog) niet bevestigen.

advertentie