Vier bijeenkomsten over verduurzaming van uw woning

advertentie

ANNA PAULOWNA – In samenwerking met het Duurzaam Bouwloket organiseert de gemeente vier bijeenkomsten over de verduurzaming van uw woning

Tijdens de bijeenkomst gaat de gemeente in op welke besparingsmogelijkheden er liggen voor uw woning. En kunt u vragen stellen aan de experts. Komt u ook? Meld u dan aan via deze link.

Datum en locatie:

  • 8 juli 2019, 19:00 – 20:00, Winkel,Café Beentjes, Dorpstraat 88 Winkel
  • 10 juli 2019, 19:00 – 20:00, Anna Paulowna, De Ontmoeting, De Verwachting 1 Anna Paulowna
  • 11 juli 2019, 19:00 – 20:00, Hippolytushoef, Dorpshuis Hippo, Kerkhofsteeg 2-4 Hippolytushoef
  • 16 juli 2019, 19:00 – 20:00, Wieringerwerf, De Cultuurschuur, Loggersplein 1 Wieringerwerf

Energietransitie
Er staan ingrijpende wijzigingen te wachten in onze energiehuishouding. Bijna dagelijks worden we ermee geconfronteerd. Maar hoe zetten we nou die eerste stap naar een huishouden zonder aardgas? En welke ingrepen (groot of klein) kunnen echt een verschil maken? Niet alleen voor de energietransitie, maar ook voor uw portemonnee. In bijgevoegde brochure van HVC kunt u meer lezen over de energietransitie en de gevolgen.

Duurzaam Bouwloket
Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijk energieloket waar bewoners geïnformeerd en geadviseerd worden over alle mogelijke maatregelen op het gebied van duurzaam (ver-)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie. Kijk voor alle mogelijkheden op www.duurzaambouwloket.nl.

advertentie