Veteranenontmoeting

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Op vrijdag 27 april (KONINGSDAG) van 15:00 tot 18:00 uur organiseert de Veteranen Contactgroep Wieringen e.o. haar maandelijkse ontmoeting voor veterane in café “de Kasteleen”, Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef, (tel. 0227-592774).

Een bijzondere dag omdat het maar heel weinig voorkomt dat Koningsdag samenvalt met de laatste vrijdag van de maand. De eerstvolgende 12 jaar zal dat in ieder geval niet meer gebeuren. Pas in 2030 valt de laatste vrijdag van de maand weer op 27 april.

Bij de ontmoetingen is het tenue altijd vrij maar vanwege deze bijzondere dag worden de veteranen verzocht (indien mogelijk) in veteranentenue of uniform (met opgemaakte groot formaat onderscheidingen) te komen. Uiteraard zijn diegenen die dit niet willen of niet over een veteranentenue beschikken ook van harte welkom evenals partners en weduwen van veteranen.

Om plusminus 16:00 uur zal met een Oranjebitter de traditionele toost op onze Koning worden uitgebracht.
Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid.

 

advertentie