Veteranen ontmoeting Hippolytushoef

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vrijdag 27 oktober organiseert de Veteranen Contactgroep Wieringen e.o. haar maandelijkse ontmoeting voor veteranen in Café “de Kasteleen”, in Hippolytushoef van 15:00 tot 18:00 uur.

Veteranen zijn voormalige- en actief dienende militairen die hebben gediend onder oorlogsomstandigheden en hebben deelgenomen aan vredesmissies. Veteranen evt. met partner en weduwen van veteranen zijn van harte welkom.

Voorafgaande aan de ontmoeting wordt, in de aanloop naar Remembrance Day (11 november), “poppies” (klaprozen) geplaatst op de geallieerde graven in Hippolytushoef. Elke veteraan die hierin is geïnteresseerd wordt verzocht om 14:30 aanwezig te zijn bij de ingang van begraafplaats Zandburen, Noordburenweg 15 1777 NB Hippolytushoef.

Verzoeke een baret van de missie/uitzending mee te nemen! Tijdens de ontmoeting wordt een documentaire over 100 jaar Marine Luchtvaartdienst vertoond.  

Voor diegenen die met de auto komen: in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi (100 meter verder) is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Inlichtingen: tel. 0227-592521 of d.c.doornik@quicknet.nl

advertentie