Verdiende zege Succes bij Flevo

advertentie

MIDDENMEER – Succes behaalde tegen Flevo een verdiende overwinning die echter toch in een zekere mineur eindigde. Bij het derde doelpunt dat Kevin de Bruin 10 minuten voor tijd met een gerichte kopbal scoorde, kwam hij in aanraking met een Flevo-verdediger. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij hierbij zijn jukbeen had gebroken.

Succes dat aantrad zonder de geblesseerden Toine Bügel en Jop van den Esschert, nam na het beginsignaal van de goed leidende arbiter direct het initiatief en creëerde een paar uitstekende kansen voor Ted Jorna en Bart de Kleine die een prima spelende keeper Patrick Benit op zijn weg vond. Na een kleine 10 minuten was het dan toch raak: De Bruin rondde een voorzet van de actieve De Kleine doeltreffend af.

De Bruin leek de 0-2 op de schoen te hebben, maar Benit redde prima. Halverwege de eerste helft ebde het veldoverwicht van de bezoekers en kreeg Flevo enige mogelijkheden die echter niet het gewenste resultaat opleverden.
Na rust was Succes de bovenliggende partij. De Kleine speelde zich goed vrij, maar zijn afwerking miste doel.

Halverwege de tweede helft schoot De Bruin een toegekende vrije schop loepzuiver in de benedenhoek: 0-2. Flevo raakte bij een scrimmage nog wel de lat, maar toen De Bruin zijn hattrick voltooide, was de strijd gestreden.

De Wieringers blijven tweede achter Winkel dat verrassend punten morste tegen Vesdo; komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen DWOW op het programma.

advertentie