Veiling voor Sportcentrum VZV

advertentie

Veiling Sportcentrum VZV

‘T VELD – Met ruim 400 veiling items is er voor iedereen wel iets om op te bieden komende zaterdag 10 november bij de veiling in de nieuwe sporthal van sportvereniging VZV uit ’t Veld. De sporthal zelf is dankzij subsidies gerealiseerd. Voor de kantine en de tribunes en al het andere wat een sporthal nodig heeft dient de handbal en voetbalvereniging uit ’t Veld dit zelf te financieren.

Afgelopen weekend zijn de catalogussen huis aan huis verspreid in ’t Veld, Zijdewind, Moerbeek en De Weel. Na het verspreiden van de catalogussen merken wij nu dat de veiling echt begint te leven in de dorpen. Onderling wordt er geappt met de vraag waar zij bijvoorbeeld als dartvereniging op gaan bieden als jaarlijks uitje. Er wordt gevraagd of er een eigen tent meegenomen moet worden als er gekampeerd gaat worden op ‘de Groene Weide’.

Vrijdag begint de organisatie met het inrichten van de nieuwe sporthal tot veilinglocatie. Er wordt een evenementenvloer aangelegd en de horeca gelegenheid wordt ingericht. De opbrengsten van de horeca is tevens volledig ten bate van de nieuwe sporthal. Hierbij komt het motto, vele handen maken licht werk. De volledige veiling wordt georganiseerd door vrijwilligers uit de verschillende dorpen.

Er is de mogelijkheid voor het nemen van een lekker bakkie koffie met daarbij een zelfgemaakte cup-cake door VZV handbal dames A1. Zij hadden een kavel ingebracht voor het verkopen van 200 muffins en wij vonden dit een mooi idee voor een lekkere cup-cake bij de koffie. Meer over de VZV veiling leest u via de speciale facebookpagina.

Zaterdag gaan om 19:00 de deuren open en om 19:30 gaat de veilingmeester beginnen met het afslaan van de eerste kavels.

advertentie