Veel nieuws tussen twaalf en twee

advertentie

HOLLANDS KROON – Zaterdagmiddag is er van 12.00 tot 14.00 uur weer een uitzending van Noordkopnieuws met onder andere interviews over politiek, 4 mei herdenking en de perikelen rond de kermis in Hippolytushoef.

Formateur Jip Pancras van de Senioren Hollands Kroon zal het één en ander vertellen over hoe de coalitie tot stand is gekomen en wat de bedoelingen zijn voor de komende vier jaar.

Over een paar dagen is het 4 mei en zal heel Nederland weer de slachtoffers herdenken die in de oorlog hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Elisa Kool zal alles vertellen over het programma en ook wat er allemaal komt kijken om dit te organiseren.

Vorig jaar was heel Hippolytushoef in rep en roer. De traditionele jaarlijkse kermis in het centrum zou niet door gaan omdat er geen vergunning werd verleend aan de autoscooters. Op het laatste moment werden nog enkele aanpassingen gedaan en kon er toch nog worden gefeest.

Dit jaar geeft de gemeente weer geen toestemming om de autoscooters op het Kerkplein te plaatsen en de aanpassingen van vorig jaar tellen ook niet. Wat dit allemaal voor consequenties heeft, zal Karin Blokker van de autoscooters vertellen. Wel of geen kermis in Hippolytushoef dit jaar?

Je hoort het allemaal in de uitzending van Noordkopnieuws te beluisteren via de ether: 106.6 FM en Kabel: 89.0 MHz, Digitaal Ziggo: Kanaal 918 en op de Noordkop App.

Foto: autoscooters verleden tijd in Hippolytushoef?

Noordkop Radio - Uitzending Gemist

advertentie