Van Gogh Impressies in de Hippolytuskerk

advertentie

Hippolytushoef – Zondag 26 november om 15.30 uur is er in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef wel een heel bijzonder kaarslichtconcert!
Villa met Uitzicht speelt dan het programma Van Gogh Impressies

Het is een theatraal concertprogramma dat even kleurrijk is als Vincents doeken: met brieven die Van Gogh en zijn dierbaren elkaar schreven, voorgelezen door een acteur, maar vooral met betoverende muziek van dezelfde kleuring door een fluit en harp. Beelden van Vincents schilderijen worden op een scherm geprojecteerd.
Een unieke muzikale voorstelling voor fluit, harp en acteur met:
Marius Gosschalk: – acteur,  Judy Landman: – fluit,  Doriene Marselje: – harp.

Er wordt begonnen met muziek door Judy en Doriene met werken van Claude Debussy, Gabriël Fauré, Jacques Ibert en Camille Saint-Saëns.
Na de pauze komt de acteur met de brieven en de beelden van Vincents doeken. Deze krijgen een extra dimensie door de zorgvuldig daarbij geselecteerde muziek van Gabriël Fauré, Eric Satie en Claude Debussy. Een programma dat even kleurrijk is als Vincents doeken.

Judy Landman studeerde aan het Conservatorium in Den Haag. Tijdens haar studie werd ze geselecteerd voor het orkest van het Koninklijk Conservatorium en Het Nationaal Jeugdorkest.
Doriene Marselje studeerde aan de SKVR te Rotterdam. In 1996 ontving zij de Jong Talentenprijs van het Gergiev Festival in De Doelen in Rotterdam. Marius Gosschalk is afgestudeerd dramatherapeut en ging naar de Toneelschool in Maastricht.

Kaarten voor deze bijzondere middag à € 14,= , zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert in de Hippolytuskerk.  U kunt ook reserveren via onze vernieuwde website: www.dekroonconcerten.nl of per telefoon bij: Gideon van Beek 0227 72 02 04 of:  Gerda Visser 0227 59 25 09

advertentie