Uitslag Biljarten Wieringer activiteiten vereniging

advertentie

Van links naar rechts Jan Leutscher, Dirk Bak, Koos Verbiest en Kees Mol. Vooraan Roel Prins met beker. Foto: aangeleverd.

HIPPOLYTUSHOEF – In het dorpshuis te Hippolytushoef zijn de winnaars van het biljart seizoen van WAV (Wieringer Activiteiten Vereniging) gehuldigd. Op de eerste plaats is geëindigd Roel Prins met 106 punten. Tweede is Kees Mol met 99 punten en derde de verrassende Jan Leutscher met 87 punten.
Vierde werd Dirk Bak met 86 punten en Koos Verbiest met 84 werd 5e. De prijswinnaar werden verblijd met een diner bon welke gedeeltelijk door De Zingende wielen is gesponsord. Het was een verrassing wie de winnaar werd, want na de tussen stand in december lieten degene die bovenaan stonden een steekje vallen. Prins is van 3 naar 1 gegaan en Mol van 5 naar 2. Maar de grootste verrassing is Jan Leutscher, hij ging van 10 naar plek 3. Dirk Bak kwam terug van 9 naar 4.

Elk vrijdag wordt er gespeeld in het dorpshuis te Hippolytushoef vanaf 13.00 uur. Ook voor mindere spelers is een kans om te winnen want er wordt gespeeld met een handicap. De winnaar van nu moet 35 punten halen in 20 beurten en degene die derde is geworden moet er 16 maken. Na aanleiding van het jaargemiddelde moet je meer of minder maken. Het is een balsport en de ene keer gaat het lekker en de andere keer gaat het niet maar het gaat erom wie over het hele seizoen het beste gemiddelde haalt. Het nieuwe seizoen begint weer in september.

advertentie