Tweede discussiebijeenkomst over profielschets nieuwe burgemeester

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Na de eerste discussiebijeenkomst in Nieuwe Niedorp over de profielschets van de nieuwe burgemeester van Hollands Kroon, wordt op dinsdag 13 februari a.s. een tweede bijeenkomst georganiseerd in het Dorpshuis in Hippolytushoef. Aanvang 19.30 uur; zaal open 19.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst kunnen de inwoners van Hollands Kroon hun mening geven over de profielschets voor de nieuwe burgemeester. Kortom, wat verwachten zij van de nieuwe burgemeester?

De uitkomsten van de discussieavonden en de reacties die via de sociale media binnenkomen, worden samengevoegd en daarna aangeboden aan de politiek. Met deze input kunnen de partijen hun verkiezingscampagne aantrekkelijker maken door daarin ook het profiel van de nieuwe burgemeester te betrekken en zo de stem van de inwoners te laten doorklinken.

Belangstellenden die onverhoopt verhinderd zijn om te komen, kunnen ook via Twitter (@OBBGROEP2018) of mail (obbgroep@ziggo.nl) aangeven welke eigenschappen de nieuwe burgemeester dient te bezitten.

advertentie