Tuinclub de Korenaar bezoekt bedrijf familie Roza

advertentie

WIERINGERWERF – Op 16 augustus bezoekt de Vrouwen van Nu tuinclub De Korenaar het bedrijf van de familie Gerrit en Anneke Roza aan de Oom Keesweg, Wieringerwerf. Naast een rondleiding door het bedrijf toont Anneke Roza haar zelf gemaakte poppenverzameling.

Anneke Roza maakt antroposofische poppen en de collectie breidt zich steeds verder uit. In de schuur heeft ze een ontvangstruimte gecreëerd waar ze over haar passie vertelt. Ze vertelt onder andere over de natuurlijke materialen, de manier waarop de poppen en bijbehorende attributen zijn gemaakt en de thema’s.

Naast deze poppen en werkstukjes heeft Anneke kinderspeelgoed en een verzameling kindertheeservies. Poppenwagentjes en poppenstoeltjes staan op de bovenverdieping van de schuur, naast nog vele andere voorwerpen.

Locatie vertrek: Aldi terrein, Hippolytushoef. Tijd: 13.30 uur. Kosten € 5,50 (is incl. koffie/thee en het vervoer) Heeft u interesse om mee te gaan? Aanmelden kan tot 14 augustus bij: Annie 0227-591614: Lia 0227-592521 of Jannie 0227-593280. Meer informatie: vrouwenvannu.wieringen@gmail.com of de verenigingswebsite.

advertentie