Trombonespektakel bij de Culturele Raad Wieringermeer (UITVERKOCHT)

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

WIERINGERWERF – Op zaterdag 21 oktober start de Culturele Raad Wieringermeer met een nieuwe serie optredens in de theaterzaal van de Cultuurschuur en de eerste avond is meteen een schot in de roos. Onder leiding van Peter Prikkel is er een uniek optreden van een zevental trombonespelers, aangevuld met een bassist en slagwerker.
UPDATE: Dit optreden is inmiddels UITVERKOCHT.

Lange tijd liep Peter rond met het idee om trombones eens de hoofdrol te laten spelen en dat is hem gelukt. Het resultaat is verbluffend en naast de muzikale hoogstandjes bevat het programma veel amusement, is er interactie met de toehoorders en blijkt het ook nog eens heel leerzaam te zijn. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er voor jong en oud een geweldig spektakel van te maken.

Onder de naam “Magic Slides” staan, behalve Peter Prikkel, Stef de Kruijf, Siem de Boer, Jeroen Prikkel, Wim Hendriks, Klaas van der Heide en Biny Riepstra met hun trombones in de spotlights, ondersteunt door René Zwaan (bas) en Esther de Vries (slagwerk). De voorverkoop is inmiddels van start gegaan met een ware run op de reserveringen. Liefhebbers doen er dan ook goed aan zich snel te melden via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of te bellen met Roelie Schiere; tel. 0227 58 1781. De aanvang zaterdagavond 21 oktober is 20.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree 10 euro.

Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

De foto is aangeleverd en de namen zijn van links naar rechts:
Achteraan: Esther de Vries (slagwerk) René Zwaan (bas) Klaas van der Heide, Peter Prikkel, Stef de Kruijf, Wim Hendriks.
Vooraan: Biny Riepstra, Siem de Boer en Jeroen Prikkel.

advertentie