Tonegido pakt draad op met goede overwinning

advertentie

Almere – Na precies een maand stil te hebben gestaan hebben de handbalheren van Tonegido met een goede wedstrijd de draad weer opgepakt. De reis ging zondagmiddag naar Almere waar het plaatselijke HAVAS de tegenstander was.

De thuiswedstrijd werd met 4 punten verschil gewonnen door Tonegido. Havas nummer één na laatst is toch voor veel tegenstanders een moeilijk te bestrijden ploeg. Vaak werd er verloren met minimaal verschil.

Tonegido moest dus bij de les zijn. De wedstrijd ging gelijk op en beide ploegen pakte om en om de voorsprong. Tot minuut 25, toen wist Tonegido drie punten los te komen en zodoende met een 11-14 stand de kleedkamer te gaan rusten.

Na de thee speelden de Wieringers een puike tweede helft waarin de verdediging goed stond en er aanvallend veel dreiging was. Havas deed wat het kon maar Tonegido gaf niet toe. Marijn Schouten liet zien dat hij zich steeds iets beter thuis gaat voelen bij de selectie, hij pakte ook zijn fel begeerde doelpuntje mee.

Na het eindsignaal konden 2 punten aan het totaal worden bijgeschreven. Eindstand 21-24 in het voordeel van Tonegido. Volgende week zondag om 13.15 uur staat de thuiswedstrijd tegen Blinkert op het programma , de één na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.  

advertentie