Thomashuis Middenmeer zoekt opvolgers

advertentie

MIDDENMEER – Na een roerige tijd voor de bewoners van het Thomashuis in Middenmeer is de organisatie De Drie No­ten­boo­men, de koe­pel- en fran­chi­se-or­ga­ni­sa­tie van de 118 Tho­mas­hui­zen in Ne­der­land, op zoek naar een nieuw (echt)paar zorgondernemers.

Gezocht wordt naar een stel met het hart op de juiste plek. Eén van hen heeft ruime ervaring in het werken met de doelgroep, de ander heeft minimaal affiniteit. Belangrijk is dat zij zich herkennen in de visie; bewoners een warm, liefdevol en zo gewoon mogelijk thuis bieden waar het draait om persoonlijke aandacht en een respectvolle omgang met elkaar.

Het Thomashuis in Middenmeer wordt momenteel gerund door interim-ondernemers Gerard en Hilda Meijer. Zij heten geïnteresseerden van harte welkom een kijkje te komen nemen op 25 November.

De informatiemiddag in Middenmeer op Zaterdag 25 november a.s. bestaat onder meer uit een presentatie en een rondleiding. Het is kortom de perfecte gelegenheid om te ontdekken of het iets voor je is. Ben je de 25e niet in de gelegenheid, dan is er op 30 november nog een informatiemiddag in Gouda.

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar info@thomashuis.nl met als onderwerp ‘Informatiemiddag aanmelding 25 november’. Geef in jullie mail a.u.b. ook even aan met hoeveel mensen je komt. Meer info over Zelf zorgondernemer worden..

Bron en foto thomashuis.nl/middenmeer

advertentie