Terugblik Meertour 2019 (video)

advertentie

Foto: Roberto Weber - Ingesprek met Gijs Nieuwkoop

HOLLANDS KROON – Het is al weer een week terug dat de Meertour vorige week in Slootdorp van start ging. Met twee mooie etappe dagen de criteriums, dikkebanden race en funklasse in Middenmeer en Wieringerwerf hebben wij van Noordkop Nieuws deze nog een keer samengevat in een video.

Gijs Nieuwkoop, Heini Koornberg en Guido de Koning mochten de champagne ontpoppen als winnaars van het algemeen klassement! Joris de Boer won door zijn winst in Wieringerwerf de groene puntentrui en Ruud Slagter verdedigde zijn jongerentrui. Hanzerenners Zwolle won het ploegenklassement.

Noordkop Nieuws was er dit jaar weer bij en maakte iedere dag een video samenvatting samen met Meertour voorzitter Dave Kanbier. Natuurlijk spraken wij aan het einde van iedere dag met de winnaar van het moment deze video’s kijkt u terug via onze pagina TV Gemist. Voor de foto’s kijk u bij stmeertour.com.

In onderstaande video hebben het beeldmateriaal van deze mooie en vooral zonnige 33e meertour aan elkaar geplakt, wij bedanken u voor het kijken en luisteren tot volgend jaar!

advertentie