Terp d’Huzes bij Team Touw Reloaded

advertentie

Foto: Team Touw Reloaded

MIDDENMEER – In aanloop naar hun deelname aan de actie Alpe d Huzes gaat Team touw Reloaded onverminderd door met organiseren van sponsor acties. Na een succesvolle oliebollen actie, bloembollen actie, spinning marathon, snert actie en een High Tea staat er dit keer een sportief gebeuren op het programma.

Terp d’Huzes op 14 april.
In navolging van 2015 en 2017 organiseert Team Touw Reloaded wederom een mountainbike tour.
Deze keer met een geheel nieuw parcours. Circa 40 km door de noordwest hoek van de Wieringermeer.
Dankzij de bereidwillige medewerking van diverse agrariërs is ruim tweederde van het parcours onverhard. Een uitdaging dus en bekijk de polder eens vanuit een ander perspectief. De start is tussen 9.00 en 9.30 uur. De inschrijfkosten zijn €10, – per persoon.

Voor hen die een andere uitdaging zoeken organiseert Team Touw Reloaded op dezelfde ochtend een Bootcamp van één uur. Wellicht leuk om eens je uithoudingsvermogen te testen? . De start is om 10.00 uur. De inschrijfkosten €5,- per persoon
Ook zet team Touw Reloaded een (puzzel)wandeltocht door Middenmeer uit. Ontdek het dorp Middenmeer. De start is tussen 11.00 en 11.30 uur. De lengte is ca 8 km. De inschrijfkosten zijn €5,- per persoon.

Alle activiteiten van de Terp d’Huzes starten en eindigen bij Fysio en Fitness aan de industrieweg 44 in Middenmeer. Parkeren kan op aanwijzing van verkeersregelaars. Als je op de fiets kunt komen graag.
Voor alle informatie en inschrijven kunt u terecht op onze facebookpagina: www.facebook.com/TeamTouwReloaded, via ons emailadres; (Teamtouw@hotmail.com) of bij één van de teamleden. Ook ter plekke kan nog ingeschreven worden.
De inschrijfkosten zijn inclusief een consumptie. Halverwege de mountainbike tocht en de wandeltocht is er een voedzame stop. Na afloop kan men ook even gezellig blijven napraten. Er is dan eten en drinken te koop.

Hierna volgt nog eengemeenschappelijke actie voordat het team naar Frankrijk vertrekt. Op zondagmiddag 19 mei zal om 14.30 uur het Benefietsconcert worden gehouden in de Ontmoetingskerk in Middenmeer. Hierbij zullen optredens te zien zijn van het Join’s Meeting, De Credo Singers en het Ulysses Ensemble. Dit ensemble is een Straatsymfonie orkest wat van klassiek tot pop speelt, ontroerend en vrolijk, van Bartok tot Pharrell. Er komen zo’n 25 enthousiaste groep muzikanten onder leiding van dirigent Jurri Jaatinen.
Al met al een unieke combinatie van pop, gospel en straatsymfonie muziek.
Team Touw zal tijdens dit concert worden uitgezwaaid naar Frankrijk.

Misschien is een berg beklimmen in Frankrijk net iets te veel gevraagd maar met uw deelname aan Terp d’HuZes in de Wieringermeer kunt u ook uw steentje bij dragen aan het doel waar Team Touw Reloaded zich voor in zet: Het unieke sportieve evenement, Alpe d’Huzes, waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

advertentie