Tent op de Haven programma

advertentie

DEN OEVER – De jaarlijkse Flora en Visserijdagen staan weer voor de deur en vanaf 24 augustus is er weer genoeg te doen in het havendorp. De Tent op de Haven heeft ook zijn programma bekent gemaakt.

Vrijdag 24 augustus

19:00 uur: Luifelact Ger en Co. Gerrit en Marco spelen in de luifel van de TodH het publiek (hopelijk…) naar binnen.
Binnen staat onze vaste huis-DJ Bert al klaar om het hele weekend tussen alle acts op te treden.
Tevens start de Tent op de Haven vrijdag de unieke buttonactie. Ze hebben zes verschillende buttons laten maken met daarop een onderwerp met betrekking op de TodH. Per button 150 stuks. Iedere dag wordt er via social media bekend gemaaakt hoe het puliek aan een bepaalde button kan komen. Op = op, weg = weg.
Vanaf 21:00 uur: Waterproof Shampoo, een totaalbeleving van meer dan drie uur muziek en show. Een achtbaan voor de oren en ogen. Kijk op de site voor een impressie. www.waterproofshampoo.com Edwin denkt dat dit de band is waar ze over gaan praten tijdens en na deze Flora.

Zaterdag 24 augustus

Vanaf 19:00 uur: DJ Bert. Vanaf 20:00 uur LAG. DJ Luc Gijsbertsen (16) uit Hippolytushoef draait voor het eerst op een  groot podium.
Zaterdag later op de avond, Guilty DJ-Team. Mister Miller, Martin Molenaar uit Den Oever, en Tony Tomorrow, Joost Glim uit Hippolytushoef, draaien de mooiste guilty pleasures en de fijnste dansmuziek. Ook draait er veel om de hashtag #neemjeeenhoornmee, wat ze daar mee bedoelen wordt duidelijk tijdens de show.
Hoofdact van zaterdag is Fresh Coast, vorig jaar ook in de Tent op de Haven en daarmee verdiende hij deze herhaling. Lekkere vrolijke dansbare klanken.

Zondag 26 augustus

Vanaf 14:00 uur: DJ Bert. Vanaf een uur of drie, bij mooi weer onder de luifel, bij minder weer binnen, zanger Niels Mul.
’s Avonds: De Suskes. Feestband met in hun midden de inmiddels op Wieringen bekende Friese Troubadour Sipke De Boer. Breed repertoire met daarin ook eigen nummers. Ook op de zondagavond: Special Act. Ook hiervoor geldt houdt de socialmedia in de gaten.

Maandag 27 augustus

Vanaf 10:00 uur DJ Bert. Tevens op deze dag een presentatie van ZuWi-Racing. Dit raceteam in de Yamaha R3-klasse is eigendom van Bert Zuur en Henk-Jan Wittink. Beiden nauw betrokken bij de Tent op de Haven. Zij vertellen hier graag alles over. De motor staat in de luifel van de Tent op de Haven.
Vanaf 11:00 uur Jukebox. Dit jaar voor het vijfentwintigste jaar achtereen in de Tent op de Haven. Dé band die weet hoe je met roeiers en ander feestend volk om moet gaan.

In de middag wordt Jukebox afgelost door Fleur + Band. De band rond het muzikale talent van de Noordkop, Fleur Raateland. In 2014, op veertien jarige leeftijd, de piepjonge winnares van de eerste Liaison TalentenJacht, en inmiddels al vele podia verder. Zo trad Fleur al eens op in de Tent op de Haven en op het Popweekend in Schagen stal zij de show. Heel knap hoe deze jonge artieste met veel en divers publiek om weet te gaan. Maar zij speelt dan ook niet voor niets regelmatig in Crazy Piano’s in Scheveningen, daarvoor moet je echt wel iets in je mars hebben. Fleur maakt ook eigen muziek. Ze is bezig met een album.

Fleur treedt op tot het jaarlijkse vuurwerk. Daarna draait DJ Bert traditioneel de laatste uurtjes vol.

advertentie