Tekort aan mankracht nekt Succes

advertentie

WERVERSHOOF – Zaalvoetbalvereniging Succes speelde tegen architectenbureau Nieuweboer in een gewijzigde opstelling ten opzichte van vorige week. Robin Meilink is nog steeds geblesseerd. Bart de Kleine was een weekend weg. Stan de Koning en Jop van den Esschert zijn niet fit. Martin Uijthof maakte zijn rentree voor Succes 1.

Nieuweboer begon gelijk voortvarend aan de wedstrijd en kreeg al snel de overhand. Het leverde al gelijk een aantal goede momenten voor ze op. Succes kwam onder druk te staan en kwam hier slecht onder vandaan. Uit een counter wist Nieuweboer te scoren, 1-0. Een paar minuten later, wisten ze uit eenzelfde situatie weer te scoren. Na een goede actie van Pieter Mulder, wist hij te scoren, 2-1. Succes was slecht in de omschakeling van aanval naar verdediging en uit weer een counter scoorden ze een ruststand van 3-1.

De 2e helft kende hetzelfde spelbeeld. Doordat Succes maar met 1 wissel speelde, lukte het in de 2e helft conditioneel niet goed meer. Tevens hadden alle spelers van Succes niet de vorm. Even goed kregen ze nog aardig wat kansen. In de tussentijd ging Nieuweboer gewoon door. Het werd 4-1 en 5-1. Pieter Mulder deed nog iets terug uit een vrije trap, 5-2. Stef de Koning trok nog aan de noodrem en moest er 2 minuten uit met geel. De man minder situatie overleefde Succes. Even later kwam Succes met een man meer situatie te staan, maar ze wisten niet te scoren. Toch was het slotakkoord voor Nieuweboer, 6-2. Dhr. Wissens floot een goede wedstrijd. Volgende week speelt Succes/De Kasteleen 1 tegen Limmen 1.

De opstelling: S. Doesburg(Doel), Martin Uijthof, Youri Jansma, Stef de Koning(allen achter), P. Mulder, M. Hoekstra,(allen voor). Afwezig: Stan de Koning, B. de Kleine J. van den Esschert, R. Meilink, Coach R. de Bie.

Foto: aangeleverd

advertentie