Team Touw 2 punt 0 trekt nogmaals de berg op

advertentie

Allemaal zijn ze er geweest, allemaal hebben ze geproefd aan de kracht die van de actie Alpe d’ HuZes uit gaat. De één heeft dat fietsend gedaan, de ander heeft langs de zijlijn meegeleefd. Maar om zich in te zetten voor zo’n evenement heeft het iedereen geïnspireerd hier de schouders onder te zetten.

Een ieder met zijn verhaal, elk met zijn gedachten en allemaal met de drive. De leden van Team Touw 2 punt 0 hebben elkaar gevonden en zijn verbonden om samen hun bijdrage te leveren aan Alpe d’HuZes 2017. Trainen, sponsorwerving en de berg op.

Iedereen in dit team heeft een beleving of een herinnering hoe van dichtbij kanker je leven kan bepalen.

Een gezonde sportieve prestatie leveren met als resultaat extra zorg en behandelopties voor kanker is mooi en daarom is meedoen aan de acties eigenlijk een investering in je eigen toekomst: Want hoe fijn is het als je kunt ervaren dat behandelingen tegen deze ziekte mogelijk zijn als je er mee geconfronteerd wordt.

Rindert Jansen, Peter Boutkan, Ben, Jacolien en Brenda Veldhuis, Cees en Karline Laan gaan omgeven door familie en vrienden op 1 juni 2017 l’ Alpe d’Huez beklimmen.

Wie hen daarin moreel wilt steunen doet er goed aan ze te volgen bij hun sponsoracties en activiteiten ten bate van dit evenement. De eerste sponsor actie heeft inmiddels plaats gevonden. De tulpenbollen verkoop heeft ruim €800,- opgebracht.

Op de agenda staat alvast:
Voor 10 december, 21 januari en 18 februari kunt u eigen gemaakte snert en/of bruine bonensoep bestellen. Zie ook facebook “Team Touw 2 punt 0.”

Op 30 december worden er oliebollen gebakken.
Op 11 februari vindt er een grote spinning marathon plaats in de vernieuwde sportschool Fysio & Fitness Middenmeer.

Op 19 maart zal er een voorjaarshuifkartocht te boeken zijn die langs leuke bezienswaardigheden in de Wieringermeer zal voeren. Team Touw 2 punt 0 fietst uiteraard achter de kar aan!

Op zondag 9 april is er weer Terp d’HuZes waarbij een mooie MTB route, een wandelroute en mogelijk een hardloop wedstrijd georganiseerd wordt op het atletiek terrein in Wieringerwerf.

Op zondag 7 mei, dus vlak voor t vertrek naar Frankrijk, vindt er een BeneFIETSconcert plaats in de aula van RSG Wiringherlant. Verschillende koren en een muziekvereniging uit de omgeving hebben toegezegd hier hun medewerking aan te verlenen. Genoeg mogelijkheden om aan grote of kleine sponsor acties deel te nemen dus. Wil je als bedrijf reclame maken op onze wielershirs neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voel je je betrokken bij een van bovenstaande acties en wil je je ergens voor aanmelden dan kant dat via onze Facebook pagina of via ons emailadres:  teamtouw@hotmail.com

Wie deze groep mensen van dichtbij wilt volgen doet dit op de Facebookpagina: Team Touw 2 punt 0 en bezoekt de website: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamtouw2punt0. Op deze laatste website kunt u uw donatie kenbaar maken.

advertentie