Swingende saxofoonsound in de Cultuurschuur

advertentie

Liefhebbers van een goed stuk muziek: opgelet!
Op uitnodiging van de Culturele Raad Wieringermeer laten zaterdagavond 4 maart 5 muzikanten horen hoe gangbare saxofooninstrumenten als de alt-tenor-sopraan-en bariton sax klinken.

Er is een gevarieerd programma van klassiek tot onvervalste jazz samengesteld en de muziekstukken worden tussentijds ingeleid met wetenswaardigheden en anekdotes.

Saxofoonquintet Opus 5 bestaat behalve de ene dame Jeanine de Herdt uit 4 heren; Evert van Loon, Jan Beerman, Johan Verwilligen en Ben Douwes. De leden van Opus 5 hebben gemeen dat zij een grote passie hebben voor de saxofoon en dit graag willen delen met het publiek.

Door de diversiteit aan stijlen is het een optreden voor elk wat wils en een unieke gelegenheid om deze muzikanten met hun instrumenten aan het werk te zien.
De aanvang zaterdagavond 4 maart is 20.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree 10 euro. Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781.  Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

advertentie