Succesvolle sportdag Kinderopvang Hollands Kroon tijdens onderwijsstaking

advertentie

Foto aangeleverd

HIPPOLYTUSHOEF – Tijdens de landelijke onderwijsstaking in Hippolytushoef en Wieringerwerf deden alle scholen mee aan deze staking. Kinderopvang Hollands Kroon greep deze dag aan om voor kinderen een Sportdag te organiseren, in samenwerking met de sportverenigingen in Hippolytushoef.

Voetbal, handbal, turnen en tennis!
Op dagen waarop BSO kinderen een hele dag naar de opvang komen, zoals met een studiedag of de onderwijsstaking, organiseert Kinderopvang Hollands Kroon bijzondere activiteiten. Dit keer zijn zij de samenwerking aangegaan met v.v. Succes (voetbalvereniging), Tonegido (handbalvereniging), T.C. Hippo (tennisvereniging) en G.V. Wieringen (turnvereniging) en organiseerden zij een Sportdag. Dat deed de kinderopvang niet alleen voor de BSO kinderen, zij mochten ook een buurjongen, buurmeisje, vriendje of vriendinnetje meenemen.

Het werd een zeer geslaagde ochtend en middag, waar een kleine 40 kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis maakte met de vier verschillende sporten. Vol energie gingen de kinderen aan het begin van de middag weer naar huis.

Voor een impressie van de sportdag kijkt u op www.kinderopvanghollandskroon.nl

advertentie