Succesvol turnweekend GV Wieringen

advertentie

Hippolytushoef – Op zaterdag 26 en zondag 27 november organiseerde GV Wieringen de 1e competitie / voorwedstrijd voor turnsters van Rayon Noord district Noord West.

Deze wedstrijden waren voor turnsters van 4e, 5e en 6e divisie en instap D1, D2 en D3. Op beide dagen waren er zowel op de zaterdag als zondag ruim 150 turnsters actief verdeeld over 4 wedstrijdrondes per dag in de sporthal aan de Belterlaan. De uitslagen van onze turnsters hebben ondertussen in de krant gestaan.

Voor GV Wieringen werd dit een zeer geslaagde turnwedstrijd die natuurlijk niet zonder de hulp van vele vrijwilligers en sponsoren georganiseerd kon worden. Het is natuurlijk onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken , maar een aantal  sprongen er toch wel uit.

Zo was er natuurlijk de verzorging van de catering door Frits Bonte, de cateringploeg die op beide dagen de kantine regelde en voor iedereen zorgde dat alles op tijd klaar stond. Ladyspeaker Cynthia Burm. De vrijwilligers bij de kassa , infostand, EHBO, beheerders SSW, de opbouw – en afbouwploeg van de toestellen, Serra voor de loterij, Nathalie voor t-shirts van de jurymeisjes, Peter de Bot voor ophalen en wegbrengen tafels en stoelen en turntoestellen , stagiaires Tabor college, andere verenigingen voor beschikbaar stellen toestellen, Succes voor gebruik geluidsinstallatie,  Bo met haar jurymeisjes, oud bestuursleden, en iedereen die men nog vergeten is.

advertentie