Succes/De Kasteleen verliest nipt

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vrijdag 29 september speelde zaalvoetbalvereniging Succes 1 hun 3e competitiewedstrijd thuis in sporthal Wieringen tegen Apollo. Het team speelde met dezelfde opstelling als vorige week.

Apollo en Succes speelden met dezelfde strijdwijze. Beide teams speelden verdedigend zeer goed. Allebei ook 3 wissels met zeer ervaren spelers. Het bleek al snel dat deze wedstrijd op details beslist zou worden.

Succes kwam op een 1-0 voorsprong na een mislukte vrije trap van Bart de Kleine. De bal werd slecht ingeschoten, maar de keeper dook over de bal heen. Daarna kon Succes de voorsprong uitbreiden, maar de voorhoede van Succes wisten de kansen niet goed uit te spelen. Apollo kwam beter in hun ritme en werden steeds gevaarlijker. Na een miscommunicatie in de verdediging van Succes wist Apollo te profiteren, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft was het spelbeeld hetzelfde. Succes kreeg meer moeite om door de verdediging van Apollo heen te komen. Daarentegen werd Apollo steeds gevaarlijker. Succes kwam op 2-1 voorsprong na een vrije trap van dichtbij. Pieter Mulder maakte de 2-1.

Na een goede aanval van Apollo schoten ze van dichtbij hard de 2-2 binnen. 13 minuten voor tijd was er een pijnlijke miscommunicatie in de verdediging van Succes, dat leidde tot de 2-3. Succes drong in de resterende minuten nog aan, maar scoorde niet.

De opstelling: S. Doesburg (Doel), S. de Koning, M. Uijthof, R. Meilink, Y. Jansma(allen achter), B. de Kleine, P. Mulder,  M. Hoekstra(allen voor), R. de Bie (coach) J v/d Esschert (Coach). Afwezig: K. Schouwenaar. De coach R. de Bie was er ook weer bij na zijn vakantie.

advertentie