Succes wint met gehavend team

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vrijdag 24 november speelde zaalvoetbalvereniging Succes hun 9e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen tegen LZVV.

Succes begon gehavend aan de wedstrijd met maar liefst 4 afberichten. Ted Jorna en Marc van der Kooy vielen in. Succes startte scherp aan de wedstrijd en hierdoor stond het al gauw 4-0 voor de thuisclub.

Bart, Marc, Maikel en Ted scoorden na mooie aanvallen. LZVV kon hier niet veel tegenover zetten, maar bleven wel constant druk zetten en zo wisten zij toch de aansluitingstreffer te scoren, 4-1. Even later was het al weer 5-1 door Marc. LZVV scoorde de 5-2 na een van richting veranderd schot. Dit was de rust stand.

Alle spelers van Succes wisten te scoren. Martin maakte beheerst de 6-2 en Stef de 7-2. De wedstrijd was gespeeld, maar LZVV gaf toch niet op en scoorde de 7-3.

Daarna was het weer aan de beurt voor Marc met zijn 3e treffer. Succes liet het toen lopen; 8-4 en 8-5. Stef scoorde met een mooi schot, 9-5. Het werd nog 9-6. En Ted maakte er uiteindelijk 10-6 van. Scheidsrechter Godden had een makkelijke wedstrijd.

De opstelling: S. Doesburg (Doel), M. Uijthof, S. de Koning, T. Jorna(allen achter), M. v/d Kooy, M. Hoekstra, B. de Kleine(allen voor), R. de Bie(coach). Afwezig: R. Meilink, J. van der Esschert, Y. Jansma, P. Mulder

advertentie