Succes verslaat Texel’94

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Vrijdag 6 oktober speelde zaalvoetbalvereniging Succes hun 4e competitiewedstrijd thuis in sporthal Wieringen.

Succes begon heel sterk aan de wedstrijd. Pieter Mulder scoorde snel 2x met 2 keiharde schoten, 2-0. De wedstrijd leek al snel beslissend. Texel’94 kwam terug in de wedstrijd na een foutje van keeper Doesburg, 2-1. Vlak daarna werd het 2-2, een lange bal over de verdediging werd goed binnen geschoten. De ruststand was 2-2

In de 2e helft gingen beide ploegen voor de winst. Bart de kleine maakte de 3-2 na een fraaie actie. Even later moest Stef de Koning aan de noodrem trekken. Hij werd er voor 2 minuten uit gestuurd. Uit de man meer situatie wist Texel’94 snel te scoren, 3-3.

Uiteindelijk bracht Bart de Kleine de stand op 4-3. Dit na weer een mooie individuele actie. Texel’94 wisselde hun keeper in voor een speler. Ze kregen in de laatste minuut nog een vrije trap dichtbij het doel van Succes. Dit leverde niets op. De eindstand was 4-3. Scheidsrechter. A Berkhout floot een goede wedstrijd.

Het team speelde met bijna dezelfde opstelling als vorige week. De opstelling: S. Doesburg (Doel), S. de Koning, M. Uijthof, R. Meilink,(allen achter)Y. Jansma, B. de Kleine, P. Mulder, (allen voor), R. de Bie (coach). Afwezig: M. Hoekstra. 

advertentie